Bloembollen pakketten actie

8 oktober 2021

In de wandelgangen/app hebben jullie er al iets van gehoord c.q. kunnen lezen. We gaan dit jaar toch een bloembollenactie doen. Helaas hebben we niet alle verbeterpunten kunnen meenemen in de actieopzet. Toch willen we mede het succes van voorgaande jaren en de zware tijden waar we als club mee te maken hebben de actie weer draaien.

Gevraagd wordt om zoveel mogelijk bloembollenpakketten a 200 bollen te verkopen a € 20,00 waarbij de opbrengst bestemd is voor RC The Bassets jeugd. Er zijn formulieren beschikbaar met uitleg/promo op de voorzijde en een intekenlijst op de achterkant. Het pakket bestaat uit 200 verschillende bloembollen en een mooi kleurenpalet. Er is wel enige tijdsdruk ……. de formulieren moeten uiterlijk 6.11.2021 terug zijn bij Robert Jansen zodat de pakketten klaar gemaakt kunnen worden en de koper ze tijdig kan planten. (uitlevering proberen we in de laatste week van november te doen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2023