Mixed Ability Rugby – Demonstratietraining

24 november 2021

Op zaterdag 27 november geeft Rugby Nederland een demonstratietraining van Mixed Ability Rugby. Dit is de kick-of van het Bassets Mixed Ability Rugby team!
Kun je om wat voor reden dan ook niet (meer) meespelen in een rugbyteam. Ben je ouder van een jeugdspeler en wil je ook het spel spelen? Wil je onderdeel zijn en de saamhorigheid beleven van een all-inclusive team? Doe mee met de kick-off training op zaterdag 27 november om 16:45, je bent van harte welkom. Wil je meetrainen met het team, de training is wekelijks op woensdag van 19:30-21:00. De eerste teamleden hebben zich al gemeld. De trainer is bekend en sponsor voor de kit is ook gevonden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2023