Vrijwilliger 2022

8 januari 2023

Traditioneel wordt elk jaar een vrijwilliger in het zonnetje gezet, door ‘de Club van 109,5 kg’. Dit gebeurt dit keer tijdens en na de eerste thuiscompetitiewedstrijd van het jaar: Bassets 1 tegen RC Zwolle, op 22 januari 2023, kick-off 14.30u.

Normaal gesproken wordt de ‘Vrijwilliger van het jaar’ tijdens de Peter van Kesteren Bokaal (PvK Bokaal) in het zonnetje gezet, maar dat is dit jaar niet mogelijk. Volgend jaar zal weer geprobeerd worden om de PvK Bokaal te spelen en de traditie volledig te laten plaatsvinden. De PvK Bokaal wordt al sinds 1983 onderling gespeeld, maar vanwege allerlei omstandigheden rondom de competitie en selecties, lukt het dit jaar niet.

Wie de vrijwilliger wordt is altijd een verassing voor de club en voor de vrijwilliger zelf. Er zijn ook geen regels of voorwaarden aan verbonden (die bestaan niet bij de Club van 109,5 kg). De gekozen vrijwilliger wordt zondagmorgen) naar plekken die betrekking hebben op hem of haar.

Hierbij een oproep aan alle leden, sponsors, ouders van jeugdleden, supporters en meer om naar de club te komen om de vrijwilliger een blijk van waardering te geven.

Immers, zonder vrijwilligers, ….geen club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2023