Mededeling bestuur

26 maart 2023

Rick Immerzeel en Jelte Tilma hebben aangegeven dat zij Rugbyclub The Bassets willen ondersteunen. Rick wil de positie van voorzitter op zich nemen, Jelte die van vice-voorzitter.

Rick Immerzeel:
Gespeeld van 1997 tot 2013, jeugd bestuurslid geweest inclusief district afgevaardigde. Daarna enkele jaren sponsor commissie, en recent 6 jaar accomodatie manager. Al 30 jaar vaste kracht bij de feestweek en horeca inkoper voor de club en feestweek.

Jelte Tilma:
Hoor bij de Bassets vanaf de oprichting. Ik heb met tussenpauzen gespeeld tot het eerste jaar ereklasse. Langs de zijlijn gekeken en de verrichtingen van de Bassets van afstand gevolgd via verschillende kanalen. Bij de gezellige oude meesters avonden aangeschoven en sinds kort weer bij de club. Ik zag de zorgen bij veel leden en ik wil graag helpen om de club weer Bassets waardig te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2023