Tim Mudde scheidsrechter van het jaar

6 juni 2023

WINNAARS ONDERSCHEIDINGEN SENIOREN CATEGORIEËN BEKEND

Afgelopen maandag 29 mei 2023 zijn de winnaars van de onderscheidingen in de seniorcategorieën van seizoen 2022-2023 bekend gemaakt. Op deze 2e Pinksterdag werden de finales om landskampioenschap bij de heren en dames gespeeld. In een overvol stadion vonden na de beide finales de bekendmakingen plaats.

Scheidsrechter van het jaar
Dit jaar waren er maar liefst 5 scheidsrechters genomineerd voor de titel scheidsrechter van het jaar. De genomineerden voor seizoen 2022-2023 waren Ed de Bruin, Guy Kahana, Tim Mudde, Joep Prein en David Skilton. Michael Assman sprak de genomineerden toe en en daarna werd bekend gemaakt dat Tim Mudde dit jaar de winnaar is. Omdat Tim zelf in het buitenland was nam zijn zoon Lars de prijs in ontvangst.
Voor het rugby-CV van Tim is eigenlijk minstens een hele pagina nodig. Speler en scheidsrechter voor Rugby Club the Bassets, oprichter en voorzitter van E.F.R.C. Eilanders op Flakkee, regionaal indeler van scheidsrechters in de zuidwestelijke hoek van Nederland, grote animator binnen de redactie van het rugbyfanzine ‘Bier, Bloed en Modder’ etc. etc. Tim is niet te stuiten: hij fluit geregeld drie wedstrijden per weekend, schudt iedereen op om te gaan fluiten, en is de ‘linking pin’ in zijn regio. Daarnaast helpt hij ook nog mee om in landelijk verband de structuren rond wedstrijdofficials verder te ontwikkelen. Een inspirerende persoonlijkheid met een imponerende werklust en ‘drive’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2023