RC The Bassets heeft nieuwe trainer

23 juni 2023

Bassets heeft nieuwe trainer 

Helaas hebben we bij RC The Bassets afscheid genomen van de trainer van de afgelopen jaren. Dit afscheid gebeurde in goed overleg tussen de club en Roger Scheffer. Na wat moeizame jaren waarin een groot aantal spelers is vertrokken naar andere clubs maar ook gestopt zijn, zijn we Roger Scheffer zeer dankbaar voor zijn inzet om er uit te halen wat erin zat met een zeer jong en relatief kleine groep. De klasse waar de Bassets zich bevonden was net een maatje te hoog voor de huidige selectie.  

De club zal de komende jaren een iets andere koers gaan varen en vooral weer gaan bouwen aan een selectie met ervaren en jonge spelers die uit de eigen jeugd moeten gaan doorstromen en we hopen zodoende met een meerjaren plan weer vooruit te kunnen kijken. 

We zijn bij de Bassets heel blij dat we na het vertrek van Roger een oude bekende van de club bereid hebben gevonden met ons deze koers in te zetten. Robert Broers heeft al heel wat ervaring bij onze mooie club en wil de uitdaging graag met ons aangaan. 

Wij wensen Robert veel succes de komende jaren. 

Rick ImmerzeelVoorzitterRC The Bassets    

 

Vijfjaren plan start Seizoen 2023-2024 

De uitdaging ligt voor ons en ik wil deze samen met de club weer oppakken. Bouwen aan de toekomst met de visie een organisatie neer te zetten waarin voor alle leden jong en oud ruimte is zich verbonden te voelen met de club waardoor eenheid en verbondenheid wordt gecreëerd. Vanuit sportief oogpunt streven naar plezier en prestatie op het hoogst haalbare(top) niveau. Waarbij de opbouw van het spel en de doorstroming richting de selecties wordt opgebouwd vanuit de jeugd. Waar het bij de kleine jeugd nog vooral draait om kwantiteit en plezier zal het er vanaf de oudere jeugd meer gaan richting de opbouw en het creëren van talentvolle spelers. Dit zal zorgen voor doorstroming richting de selectie(s), waarbij plezier en trainingsarbeid samen optrekken.  

Robert BroersHoofdtrainerRC The Bassets 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2023