Hernieuwde sponsor : Fase5 Bouwbegeleiding

19 september 2023

Fase5 Bouwbegeleiding heeft zijn sponsoring van RC Bassets verlengd.

Fase5 Bouwbegeleiding is opgericht door Bert Faas. Bert heeft 28 jaar voor een middelgroot architectenbureau gewerkt, waarbij hij de projectcoördinatie van diverse projecten voor zijn rekening nam. De werkzaamheden lopen vanaf het uitwerken van het schetsontwerp tot de oplevering van het project. Bert Faas is geen architect, maar heeft in de loop der jaren een aardig gevoel voor indelingen en verhoudingen ontwikkeld. Fase5 staat dan ook garant voor een goede vertaling van de ideeën van een opdrachtgever naar een uitvoerbaar ontwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2023