Verlenging sponsor : Bright Workwear

28 september 2023

VAN MAKER TOT DRAGER

People | Planet | Profit

Bright Workwear verzorgt op een eerlijke en duurzame manier customized workwear.

Wij willen organisaties helpen om alle dragers zich goed te laten voelen in hun bedrijfskleding. Daarnaast willen we voor makers bijdragen aan leefbare lonen, veilige werkomstandigheden en een betrouwbare werkomgeving.

Eerlijk is eerlijk: in de kledingindustrie is nog veel te verbeteren als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Van goede arbeidsomstandigheden tot eerlijke prijzen en minder impact op het milieu. Daarom hebben wij onszelf een duidelijke doel gesteld:

in 2024 bestaat 100% van ons assortiment uit duurzame artikelen.

HOE WIJ WERKEN?

Bij Bright Workwear geloven we in Mix & Match. Dankzij onze uitgebreide marktkennis weten wij precies welke duurzame kleding we waar voor wie kunnen inkopen. Met het gebruikersgemak van de drager in het achterhoofd, stellen we zo uit het bestaande Ready2Wear-aanbod de juiste outfit samen. In onze eigen productieruimte personaliseren we de kleding waar nodig.

Niet custom made maar customized dus.

Wel zo duurzaam.

DE REIS NAAR DUURZAME BEDRIJFSKLEDING

Die reis maken we samen. Want met ons enthousiaste team adviseren wij je als ondernemer of inkoper over de juiste keuzes voor jouw organisatie.

En daarin gaan we ver. Niet alleen omdat we alles voor je digitaliseren, ook omdat we je helpen met pas-sessies voor het hele team. En met het beheren van de voorraad. En met de verzending naar het juiste adres. En met advies over de bedrukking. Of borduring. Nou ja, met alles dus.


KOM OP DE KOFFIE IN DE SHOWROOM

In ons duurzame bedrijfspand in Sassenheim vind je onze overzichtelijke showroom. Hier komt onze Mix & Match-methode tot leven! Met plezier laten we je zien welke soorten workwear we voor welke branches kunnen leveren.

Nieuwsgierig? We ontvangen je graag!

Brightworkwear.nl
Madame Curiestraat 12
2171 TW Sassenheim
info@brightworkwear.nl
0252-223220

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© RC THE BASSETS 2023